titel_home

Andere werkplekken

Reclame

Het doel van reclame maken is meer klanten krijgen zodat je meer geld verdient. Er zijn vele manieren om reclame te maken:

Visitekaartjes

Je kunt op internet visitekaartjes maken voor een lage prijs. Deze visitekaartjes geef je aan je klanten zodat zij je contactgegevens hebben. Op deze visitekaartjes kun je je werknaam, werkmobiel, e-mailadres en werkplek noemen. Denk hierbij aan je privacy.

Advertenties

Je kunt in een krant of erotisch tijdschrift een advertentie laten plaatsen. In zo’n advertentie beschrijf je in een aantal woorden wat je aanbiedt en hoe er contact met je opgenomen kan worden. Bij een krant of tijdschrift betaal je een bedrag per letter of per kolom.

Er zijn ook websites waar je een advertentie kunt plaatsen. Je plaatst dan een foto en je geeft informatie over je werkzaamheden. Benoem wat je allemaal doet bijv. pijpen, neuken en/of anaal. Laat weten waar je werkt, wanneer je werkt en hoe je bereikbaar bent. Denk er aan dat iedereen deze informatie kan zien, dus ook familie en vrienden. Je kunt ervoor kiezen om je foto onherkenbaar te maken en een werknaam te kiezen. Klik hier om meer te lezen over het beschermen van je privacy.

Als je thuiswerkt in een gemeente waar het toegestaan is, zijn er regels over adverteren. Je mag bijvoorbeeld niet dagelijks adverteren op internet of in de krant. Houd hier rekening mee als je een advertentie plaatst.

Website

Je kunt zelf een website maken. Op de website kun je jezelf aanprijzen, kortom vertellen over jezelf. Je kunt opschrijven waar je werkt en welke tijden je beschikbaar bent. Je kunt ook klanten vragen een recensie te schrijven op jouw website.

Wat kan Spot 46 voor jou betekenen?

Wil je meer informatie over het maken van reclame? Wil je meer weten over de regels die de gemeente hanteert? Wil je weten hoe je een advertentie kunt maken en waar je deze kunt plaatsen? Neem contact op met Spot 46.