titel_home

Club / privéhuis

Reclame

Een club of privéhuis maakt vaak zelf reclame. Dit doen ze door advertenties te plaatsen en/of het hebben van een website. Jijzelf kunt ook reclame maken. Het doel van reclame maken is meer klanten krijgen zodat je meer geld verdient. Er zijn vele manieren om reclame te maken:

Visitekaartjes

Je kunt op internet visitekaartjes maken voor een lage prijs. Deze visitekaartjes kun je aan je klanten geven zodat ze je contactgegevens hebben. Op deze visitekaartjes kun je je werknaam, werkmobiel, e-mailadres en werkplek noemen. Denk hierbij aan je privacy.

Advertenties

Je kunt in een krant of erotisch tijdschrift een advertentie laten plaatsen. In zo’n advertentie beschrijf je in een aantal woorden wat je aanbiedt en hoe er contact met je opgenomen kan worden. Bij een krant of tijdschrift betaal je een bedrag per letter of per kolom.

Er zijn ook websites waar je een advertentie kunt plaatsen. Je plaatst dan een foto en je geeft informatie over je werkzaamheden. Benoem wat je allemaal doet bijv. pijpen, neuken en/of anaal. Laat weten waar je werkt, wanneer je werkt en hoe je bereikbaar bent. Denk er aan dat iedereen deze informatie kan zien, dus ook familie en vrienden. Je kunt ervoor kiezen om je foto onherkenbaar te maken en een werknaam te kiezen. Klik hier om meer te lezen over het beschermen van je privacy.

Website

Een club of privéhuis heeft vaak een website. Op de website staan vaak ook welke seksueel dienstverleners aanwezig zijn. Er staat vaak een beschrijving van de seksueel dienstverleners en welke diensten er worden aangeboden.

Je kunt zelf een website maken. Op de website kun je jezelf aanprijzen, kortom vertellen over jezelf. Je kunt opschrijven waar je werkt en welke tijden je beschikbaar bent. Je kunt ook klanten vragen een recensie te schrijven op jouw website.

Wat kan Spot 46 voor jou betekenen?

Wil je meer informatie over het maken van reclame? Wil je weten hoe en waar je een advertentie kunt maken? Neem contact op met Spot 46.