titel_home

Club / privéhuis

Specialisaties

Binnen de seksuele dienstverlening is er de mogelijkheid om te specialiseren. Door je te specialiseren kun je een nieuwe klantengroep opbouwen. Het komt vaak voor dat je meer geld verdient als je een specialisatie beoefent. De meest voorkomende specialisaties staan hieronder beschreven.

SM

SM is de afkorting voor Sado Masochisme. SM houdt in dat jij als meester of meesteres de klant ‘domineert’ of andersom. Bij SM worden er handelingen verricht die pijnlijk kunnen zijn. Het iemand anders ‘pijn’ doen is niet altijd makkelijk en niet iedereen kan dit.

Er zijn clubs die speciaal zijn ingericht voor het beoefenen van SM. Als je in een reguliere club of privéhuis werkt dan kun je overleggen met de eigenaar en/of gastvrouw of het mogelijk is om SM aan te bieden.

Bij SM is veiligheid en hygiëne voor jou en de klant heel belangrijk. Maak vooraf duidelijke afspraken met de klant. Als je zelf de onderdanige rol hebt, vraag dan een collega om aanwezig te zijn om jouw veiligheid te bewaken. Spreek een “codewoord” met elkaar af wat je kunt zeggen als jij of de klant wil stoppen. Tip: kies een woord wat niets met seks te maken heeft zodat het niet iets is wat er uit opwinding wordt gezegd. Bijvoorbeeld: steunzool of witlof. Het beoefenen van SM is een vak wat kennis en vaardigheden vraagt en niet voor iedereen is weggelegd.

Role-play

Role-play betekent dat je een rol speelt tijdens het bezoek van een klant. Het is eigenlijk een soort toneelstuk tussen jou en de klant. De meest bekende zijn een verpleegkundige/patiënt of werknemer/directeur. Bij role-play kun je gebruik maken van kostuums en hulpmiddelen.

Trio's

Een trio houdt in dat jij en twee anderen seks hebben met elkaar. Je kunt bijvoorbeeld twee klanten ontvangen of samen met een collega een klant ontvangen. Je spreekt vaak van te voren af wat ieders rol is. Bijvoorbeeld doe je ook aan vrouw-vrouw of man-man contact. Denk bij een trio extra aan het gebruiken van een nieuw condoom bij het wisselen van partners.

Fetisj

Fetisjisme betekent dat iemand seksueel opgewonden raakt van een bepaald lichaamsdeel of object. Veel voorkomende fetisjen zijn voeten, leer, latex, slipjes en hoge hakken. Je kunt pas van een fetisj spreken als de seksuele opwinding afhankelijk is van het specifieke lichaamsdeel of object.

Je kunt jezelf voorbereiden door een aantal objecten standaard bij je te hebben tijdens het werk. Bijvoorbeeld lingerie, hoge hakken en latexkleding. Het komt voor dat een klant zelf attributen meeneemt. Maak de attributen altijd goed schoon.

Wat kan Spot 46 voor jou betekenen?

Wil je meer weten over specialisaties op seksueel gebied? Wil je in contact komen met specialisten? Praten over je ervaringen? Neem dan contact op met Spot 46.