titel_home

24.03.2018 09:34 Leeftijd: 29 days

Haagse klanten kunnen zich gratis testen op SOA's

Op 27 en 28 maart organiseren we voor de elfde keer een Klantenactie, gericht op bezoekers van de Haagse raamstraten. Er worden flyers uitgedeeld om klanten te wijzen op hun verantwoordelijkheid voor veilige seks met sekswerkers, het betalen van een eerlijke prijs en het melden van signalen van uitbuiting of gedwongen prostitutie.

Klanten kunnen zich tijdens de actie in een mobiele kliniek gratis en anoniem laten testen op soa's (seksueel overdraagbare aandoeningen). Op dinsdag 27 maart staat de bus in de Geleenstraat en woensdag 28 maart in de Doubletstraat. Beide dagen van 18.00 - 21.00 uur. Bij de laatste editie in november 2017 hebben in totaal 36 mannen zich laten testen. We hopen ook dit keer weer op een hoge opkomst. 


De Klantenactie is een initiatief van Spot 46 en het Centrum Seksuele Gezondheid van de GGD Haaglanden. Wij verwachten niet dat de flyer op de keukentafel bij klanten thuis beland. Het doel van de actie is om een norm te stellen: de klanten worden geïnformeerd over de manier waarop zij een bijdrage kunnen leveren aan goede en gezonde werkomstandigheden in de seksbranche.