titel_home

01.05.2019 18:00 Leeftijd: 107 days

Haagse klanten kunnen zich gratis testen op SOA's

Op 1 en 2 mei organiseren we voor de dertiende keer een Klantenactie, gericht op bezoekers van de Haagse raamstraten. Er worden flyers uitgedeeld om klanten te wijzen op hun verantwoordelijkheid voor veilige seks met sekswerkers, het betalen van een eerlijke prijs en het melden van signalen van uitbuiting of gedwongen prostitutie.

Klanten kunnen zich tijdens de actie in een mobiele kliniek gratis en anoniem laten testen op soa's (seksueel overdraagbare aandoeningen). Op woensdag 1 mei staat de bus in de Geleenstraat en donderdag 2 mei in de Doubletstraat. Beide dagen van 18.00 - 21.00 uur. We hopen ook dit keer weer dat veel klanten zich laten testen. 

De Klantenactie is een initiatief van Spot 46 en het Centrum Seksuele Gezondheid van de GGD Haaglanden. Wij verwachten niet dat de flyer op de keukentafel bij klanten thuis beland. Het doel van de actie is om een norm te stellen: de klanten worden geïnformeerd over de manier waarop zij een bijdrage kunnen leveren aan goede en gezonde werkomstandigheden in de seksbranche.