titel_home

Op deze pagina staan tips en trucs die door (ex)sekswerkers zijn ingestuurd. Graag lezen wij ook jouw tips en trucs op de website.

Deel jouw tips over omgang met klanten of wat de beste sekstechnieken zijn. Schrijf welke tips en trucs jij een beginnend seksueel dienstverlener zou willen geven.

Klik [hier] om jouw tip of truc te delen.

Olie en condooms

Door: Chloe

Van olie kunnen condooms kapot gaan. Als je een klant een massage geeft, doe dit dan met een product (olie, glijmiddel) waarvan je ZEKER weet dat het veilig is in combinatie met condooms. Vaak staat het op het flesje aangegeven. Als je toch een normale olie gebruikt, zorg dan dat er niets op je handen zit als je het condoom aanbrengt. Ook als je een vaginale crème hebt aangebracht (b.v. voor het behandelen van een schimmelinfectie o.i.d.) kun je beter wachten met werken tot je zeker weet dat er geen restjes van het middel meer in en om je vagina zitten.

Sporten

Door: Vicky
Belangrijkste voor jezelf is om paar keer per week te sporten. Dan kan je dit werk langer volhouden. Een klant merkt ook heel snel of je het werk leuk vindt. Blijf ook altijd vriendelijk tegen je klant. Het levert tenminste ook veel fooien op. Ik zie een klant ook altijd als koning.

Werkplek kiezen

Door: Sandra
Het is belangrijk dat het privé-huis schoon is en er hygiënisch wordt gewerkt, je niet voor het blok wordt gezet om bijvoorbeeld te pijpen zonder condoom en dat je je eigen tijden kunt bepalen.

Gezondheid

Door: Sandra
Regelmatig laten controleren bij de GGD, liefst 1 x in de 3 maanden. Gezond eten ook als je werkt, dus niet steeds junkfood. Niet of niet teveel alcohol en geen drugs gebruiken.

Respect

Door: Sandra
Om prettig te werken en problemen te voorkomen moet je klanten vriendelijk en respectvol behandelen, dat wil je zelf toch ook en dan krijg je bijna altijd respect terug. Ga nooit over je eigen grenzen, zelfs niet als ze daar veel meer voor betalen.

Privacy

Door: Jennifer
Mijn privacy bewaak ik door niet onder mijn eigen naam te werken maar onder een artiestennaam. Daarnaast heb ik een aparte telefoon die ik alleen gebruik om afspraken te maken met mijn klanten.

Verder maak ik geen gebruik meer van social media (Hyves, Facebook etc) omdat ik en een familielid weleens zijn gestalkt door een klant van mij.
Wil je hier wel gebruik van maken dan raad ik je aan om je profiel af te schermen

als je strikt anoniem wilt blijven.

Contact met klanten

Door: Jennifer
Wanneer je je voorstelt aan een klant is het belangrijk dat je interesse in hem toont.

Een glimlach en laten merken dat je er je zin in hebt werken ook heel goed. Veel klanten vinden uitstraling belangrijker dan uiterlijk.