titel_home

22.01.2020 09:50 Leeftijd: 1 year

Nieuwe boekhouder bij Spot 46

Vanaf 1 februari 2020

Vanaf 1 februari 2020 hebben we een nieuwe boekhouder bij Spot 46.

 

Let op! De boekhouder is er dan niet meer op woensdag, maar om de week op donderdag van 13:00 – 15:00 uur. Het spreekuur is gratis en voor iedereen toegankelijk die advies van een boekhouder nodig heeft.                                                                             

 

 

Wat kan de boekhouder voor jou doen?

 

De boekhouder kan je helpen met allerlei financiële vragen. Heb je bijvoorbeeld vragen over of hulp nodig bij de aangifte van je omzetbelasting (btw-aangifte) of inkomstenbelasting?

 

Met deze vragen en nog veel meer kun je bij ons terecht. Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Je kunt gewoon langskomen tijdens zijn spreekuur bij Spot 46 op de Herengracht 46a. Advies van de boekhouder is gratis. Mocht je ervoor kiezen, dat de boekhouder jouw belastingaangifte doet, daar zijn kosten aan verbonden. Kijk op de website van Spot 46 op welke donderdag de boekhouder er is of bel ons op 070-3457010. 

 

De gesprekken vinden doorgaans plaats in het Nederlands. Mocht het nodig zijn dan spreken wij als sociaal dienstverleners van Spot 46 diverse talen zoals Engels, Spaans, Roemeens en Hongaars. Wij kunnen vertalen of een tolk bellen.